4 moderåd til 2022

Eeeeej, er året allerede ved at være ovre? Ja den er god nok. Dette år har budt på en hel masse, og nu er det på tide at se frem til et nyt spændende år. Uanset om du er vild med nytårsforsæt eller ej, kan det ikke skade at tænke lidt mere over din stil, og hvordan den kan udvikle sig i det kommende år. Læs videre for at få tips og tricks til, hvordan du kan opgradere din stil i 2022!

Få styr på din garderobe

Har du tit tøjkrise, selvom der er masser af tøj i dit klædeskab? Så er det formentlig på tide at rydde ud i det og få det organiseret. Det kan føles overvældende at lede efter tøj og se en masse, som du egentlig ikke kan lide at gå i. Derfor er det vigtigt, at du overvejer, hvad tøj du faktisk går med. En god måde er at gemme dit tøj væk i minimum seks måneder og se, om du savner det, eller om det egentlig bare bliver glemt.

Find din inspiration

Vil du gerne finde din stil i 2022, er det vigtigt, at du først lader dig inspirere. Gode steder at finde stilinspiration er eksempelvis Pinterest, Instagram og i modeblade. Når du så finder dine inspirationskilder, kan du lettere opdage, hvilke elementer du er vilde med, og som vil passe perfekt ind i din stil. Overvej gerne at lave et mood board, hvor du samler billeder, du kan lide, så du kan få et overblik.

Shop med et formål

For at undgå at købe tøj, du ender med ikke at gå i, er det en god idé at have en plan, når du shopper. Tænk på det næsten som en indkøbsliste. Hvad har du brug for? Hvis svaret er en blazer, så køb en blazer og ikke alt muligt andet.  

Opgradér din stil med de rette accessoires

Når det gælder mode, er det detaljerne, der tæller, så hvis du ikke allerede bruger accessoires, er dette året til at gøre det. Vælg gerne at få nye accessoires såsom smykker, hatte eller hårklemmer til dine looks. Men hvem siger det skal stoppe der? En anden skøn måde at udtrykke din stil er med dine læsebriller, som kan være både flotte og funktionelle. Er du på jagt efter stilfulde læsebriller, er det værd at tjekke ud HART & HOLM’s sortiment af lækre briller med dansk design.