Kunne du tænke dig en BH, der er lidt ud over det sædvanlige?

Har du lyst til at trække i noget lidt ekstra lækkert undertøj i weekenden? Chantelle producerer elegant undertøj til kvinder, og hos piqant.dk kan du finde et stort udvalg til gode priser.

Siden 1876 har Chantelle produceret undertøj til kvinder. Bag kollektionerne ligger nogle stolte franske traditioner, og derfor har det også gennem årene fået status som et af de mest eksklusive undertøjsmærker verden over. Her er der nemlig altid tænkt over hver lille detaljer, og der er ikke gået på kompromis med kvaliteten på nogen måde.

Chantelles sortiment byder på lækkert lingeri, sport og maternity – alt desgnet og fremstillet til at kunne følge dig gennem mange år.Hvis du kunne tænke dig at føle dig lidt ekstra lækker i weekenden, så skulle du overveje en chantelle bh eller et par fine trusser eller noget af det andet, du finder i sortimentet.

Chantelles sortiment skifter med modens trend. De har altid nogle basisvarer, men derudover afhænger design og farver af, hvordan trenden er for tiden. Der er dog altid brugt masser af lækre blonder, broderier og eksklusive materialer.

Hos PiQant har de udvalgt nogle af de produkter, der indfrier deres ønske om at levere lækkert lingeri til kvinder med former, og derfor har de nogle af bh-erne helt op til en I-skål, sådan at du altid vil kunne finde noget, der passer dig og din krop.