Er det blevet tid til nyt sengetøj?

Trænger sengetøjet til en udskiftning, eller ønsker du at have et ekstra sæt at skifte med? Mette Ditmer designer moderne sengetøj, der kan passe ind i ethvert hjem. Og så er det i høj kvalitet. Klik ind og se udvalget af sengetøj.

Materialer i topkvalitet

Er dit sengetøj ved at være slidt? Er du ved at være træt af at se på det samme? Eller vil du gerne kunne skifte sengetøj, uden at skulle vente på, det bliver færdigt i vaskemaskinen? Uanset hvad, så finder du et stort udvalg af sengetøj hos Mette Ditmer. Det kan være rart med et ekstra sæt, og det kan bestemt også være rart med et nyt sæt uden slidte ender. Er du i tvivl om, hvilket materiale det skal være, er der flere muligheder. Du kan nemlig blandt andet få bomuldssatin og percalevævet bomuld. Måske kender du ikke til sidstnævnte, men det er kort og godt percale, som er en form for vævning, der gør sengetøjet åndbart. Har du tendens til at have det varmt om natten både sommer og vinter, er det lige netop sådan et sæt sengetøj, du skal have. Har du engang imellem tendens til at fryse om natten, er det også helt perfekt. Sengetøjet varmer og køler afhængigt af temperaturen i soveværelset. Lyder det som noget for dig?

Enkle og varme farver

Når du besøger Mette Ditmer, bliver du mødt af et udvalg af sengetøj i forskellige farver. Fælles for dem er, at det er enkle og varme farver, som både er dekorative og skaber en hyggelig og behagelig stemning i rummet. Prøv det selv, og mærk den gode kvalitet!