Sådan giver du dit hår et mat look

Keune hårvoks redder dig ud af den værste hårdag, og du kan finde masser af produkter fra kvalitetsmærket hos smarthair.dk.

Kunne du tænke dig at få et mat look i håret, som holder hele arbejdsdagen eller festen igennem? Med Keune hårpleje kan du opnå lige præcis det look, uanset hvordan din hår er.

Hårvoks fra Keune har to fordele. For det første giver det et super stærkt hold! Keune Power Paste er en hårvoks på tube, der er velegnet til kort og mellemlangt hår, og så sørger det for, at håret bliver på plads hele dagen lang.

Derudover giver denne hårvoks dig også et moderne mat look. Keune Power Paste hårvoks har nemlig en klæbeagtig “glue” konsistens, der er nem at fordele i håret, og så giver det håret dette matte look, som er meget populært lige nu.

Hvis du ikke har erfaring med hårvoksen, så er her en lille guide til, hvordan du bruger den i dit hår:

Du presser en lille klat at Keune Power Paste ud i håndfladen, gnider voksen mellem hænderne og fordeler det ligeligt ud i håret. Herefter kan du vride og trække i enkelte totter, hvis du ønsker, at noget af håret skal stritte lidt. Du kan bruge voksen i både vådt og tørt hår.