Smuk holder du dig smuk udenpå men også indeni

Vil du holde dig smuk hele livet igennem, både på din hud men også indeni kroppen? Kollagen kan i høj grad være med til at bidrage til en sund og smuk hud. Hvis du vel og mærke på samme tid sørger for at supplere med dine daglige skønhedsrutiner, og beskytte huden med en god beskyttende solcreme.

Føler du at huden mangler glød og føles den træt og slap, så er der heldigvis hjælp at hente. For at holde fine linjer, appelsinhud og rynker lidt på afstand, kan du supplere en sund kost med et naturligt kollagen tilskud, som du kan finde hos LinusPro.dk.

Det er dog ikke kun udenpå du vil kunne mærke resultater efter brugen af kollagen. Kollagen er et protein som blandt andet fungerer som byggesten i dine knogler og i din brusk i kroppen. Ved at supplere med ekstra kollagen, er kollagenen også med til at vedligeholde hornhinder, blodkar, tænder, hud, hår og negle.

Gode råd til hvordan du bibeholder en naturlig smuk hud

Vil du gerne have en flot hud også selvom du har rundet 30-40-årsalderen? Udover at kollagen bidrager med gode proteiner som holder din hud naturlig og smuk. Så findes der en lang række af ting du selv kan gøre for at forhindre huden i at blive ujævn og stram.

  • Undgå derfor overdreven solbadning
  • Brug en god solcreme med høj faktor
  • Fugt din hud med en god fugtighedscreme
  • Hold dig helt fra cigaretter og nikotinprodukter