Fødselsdag for en 4-årig: Her er et perfekt gaveforslag

Er børnefødselsdagen lige op om hjørnet? Så har Monito de bedste gaveforslag til dig, og du kan få dem bestilt lige til døren.

Kreativiteten i forhold til valg af fødselsdagsgaver til børn stiger ikke ligefrem med alderen. Faktisk bliver det nogle gange sværere og sværere at finde på noget, og en 4-årig er lige præcis i den alder, hvor han eller hun begynder at være bevidst om, hvad fødselsdag er. Derfor er det vigtigt at finde den helt rigtige gave.

Monito.dk er en webshop, der gør det hele meget nemmere for dig som mor. Her er alt legetøjet nemlig inddelt efter barnets alder, og det betyder, at du kan finde legetøj, der passer lige præcis til dit barn, i den alder det har. Her finder du alt fra lærespil til bamser, togbaner og dukker.

Find blandt andet en babydukke fra det franske Corolle, der har en dejlig blød krop i pink stof med hjerter på. Kroppen former sig som en rigtig baby, når man holder den. Dukkens ansigt, arme og ben er lavet i en blød kvalitetsvinyl og har en naturlig vaniljeduft. Dukkens blå øjne lukkes, når babyen lægges til at sove, og hun kan også bruge sut. Om hovedet har dukken et pink hårbånd med en sløjfe.

Find meget mere legetøj under kategorien legetøj 4 år hos Monito, og få det sendt lige til døren, så fødselsdagsgaven bliver meget lettere at klare i år.