Få styr på tankerne: Re-view tilbyder metakognitiv terapi

Sponsoreret

Kender du til overtænkning, bekymring og negative tankemønstre? Metakognitiv terapi er en ny og dokumenteret terapimetode, der har vist sig at have en effektiv virkning.

Det er ikke altid lige nemt at være kvinde, når tankerne strømmer rundt i hovedet, og de er helt umulige at få styr på. Kvinders hjerner kan nogle gange spille os et pus, fordi de har en tendens til at overtænke og aldrig helt give lov til pauser. Derfor kan der også opstå negative tankemønstre, som kan ende ud i psykiske problemer af mere eller mindre alvorlig grad.

Metakognitiv terapi er en ny, men veldokumenteret metode til behandling af psykiske udfordringer, der ofte skaber både hurtig og vedvarende bedring. Det er en psykologisk teori og metode, der er baseret på forskning, der viser, at mennesker med eksempelvis angst eller depression fortolker og bearbejder informationer fra omgivelserne anderledes end “raske” mennesker, og at denne anderledes bearbejdning kan være årsagen bag deres psykiske lidelser.

Den anderledes bearbejdening resulterer i et kognitivt opmærksomhedssyndrom kaldet CAS. Det er en overdreven bekymring og/eller grubleri, overdreven opmærksomhed på alt det, der kan gå galt og en uhensigtsmæssig mestringsstrategi/adfærd, som ofte vedligeholder problemerne.

Hvis du har lyst til at få bugt med dine bekymringer og tankemønstre, så tag kontakt til Re-view og få arrangeret en tid til metakognitiv terapi.