Guide: 3 smukke øreringe, du selv kan lave

Sponsoreret

Et flot sæt øreringe kan fuldende ethvert outfit. Men måske har du ikke kunnet finde lige præcis de øreringe, som matcher din nye kjole til perfektion. Fortvivl ej – du kan nemlig lave dem selv.

Er du mest til gyldne øreringe, øreringe med et simpelt look eller vilde og pyntede øreringe? Uanset hvad du foretrækker, kan du lave dem selv.

Uanset hvilken type øreringe du vil lave selv, er det kun fantasien, der sætter grænser – hos Nordic Beads kan du nemlig, foruden deres store udvalg af lav selv øreringe, finde et bredt udvalg af vedhæng, som bare vil gøre dine øreringe endnu mere personlige.

Ørekroge

Mangler du et par øreringe, som udstråler simpel elegance, vil et par ørekroge med garanti falde i din smag. Ørekroge fås både som forsølvet og forgyldt, så du kan finde dem i præcis det udtryk, du ønsker.

Ørekæde

En ørekæde er en anden måde at finde et elegant look til sine øreringe. Og elsker du ørekæder, er du heldig – det er nemlig en nyhed på lav-selv-smykkemarkedet, så skynd dig at få fingrene i din yndlingsfarve, inden de er væk.

Øreclips

Har du ikke huller i ørerne, men vil du gerne pynte dig med øreringe alligevel, er et par øreclips det perfekte valg for dig. Øreclips fås som forgyldt eller forsølvet, mens du også kan få dem i et mere råt look i en sort farve.