Guide: Sådan får du fjernet dine åreknuder

Sponsoreret

Mange tror, at åreknuder er noget, man må leve med. Men faktisk kan man godt få dem fjernet, og her er Åreknudeklinikkerne specialister.

Åreknuder er som regel forårsaget af utætte veneklapper, der normalt har den funktion at sikre, at blodet i årerne kan løbe op mod hjertet. Men måske har du nogle gange stillet spørgsmålet, om der overhovedet findes en metode til fjernelse af åreknuder? Om det ikke bare er noget, man må leve med.

Åreknuder opstår som oftest, fordi veneklapperne, som skal fungere som en slags ventil, ikke slutter helt tæt. Det betyder nemlig, at blodet i stedet for at løbe op til hjertet løber midlertidigt tilbage i benene, når man står op. Det giver et øget tryk i venerne og får dem dermed til at udvide sig. Med tiden kan disse udvidede vener blive slyngede og begyndte at bule ud, sådan at de bliver mere og mere synlige og får den lilla eller mørkerøde misfarvning.

Men her kan Åreknudeklikkerne komme dig til hjælp, for de brander sig på ord nøgleord som kvalitet, tryghed og ekspertbehandling, når det kommer til fjernelse af netop dette. De har haft over 2500 patienter med åreknuder og er et af de få steder i landet, der har erfaring med at behandle mere vanskelige åreknuder. De er i stand til at behandle alle slags åreknuder, og uanset om dine åreknuder blive fjernet med operationer, skum, laser eller moderne indvendig radiofrekvens, så får du lokalbedøvelse, der lægges meget præcist ved hjælp af ultralyd.