Neo Noir er for den stilbevidste kvinde

Sponsoreret

Alt fra blondetoppe til bukser er, hvad du kan få fra Neo Noir. Et stilbevidst mærke til den stilbevidste kvinde, og butikken Nørrebro forhandler et stort udvalg af deres tøj.

Mangler du noget nyt til garderoben? Når sæsonerne skifter, eller der er en særlig anledning, så kan det være dejligt med noget udskiftning i klædeskabet og nogle nye styles. Neo Noir er et brand, der producerer tøj til den stilbeviste kvinde. Det er et unikt brand, som altid er med på den sidste nye trend.

Neo Noir er et mix af flot hverdagstøj og eksklusivt festtøj, hvilket gør, at du kan finde tøj til enhver lejlighed fra deres kollektioner. Alle styles fra Neo Noir kan mixes på din helt egen måde. Neo Noir er kendt for blandt andet deres populære flæser, smukke nederdele, som den på billedet, blondetoppe, skjorter og bukser.

Hos Nørrebro i Randers fås Neo Noir altid til yderst fornuftige priser, hvor kvaliteten stadig er i top. Nørrebro leverer tøj, sko og accessories til hele Danmark. De kender deres kunder og ved, hvad de vil have, fordi de lytter til dem. Det er også en af grundene til, at de ved, at de har nogle meget kvalitetsbevidste kunder, der forventer det bedste. 

Du vil altid kunne finde det nyeste indenfor fashion hos dem, og de er ofte first-movers på mange nye trends samt mærker. Nørrebro har et stærkt samarbejde med deres nuværende brands, og derfor kan de konstant tilbyde nyheder. Så hvis du søger noget nyt feminint tøj til garderoben til en sommerfest, et bryllup eller bare noget nyt hverdagstøj, du kan bruge på arbejde eller andre steder, så smut forbi nr-bro.dk, hvor du blandt andet finder et stort udvalg af Neo Noirs tøj.