Sådan sørger du for hvidere og renere tænder

Sponsoreret

Få hvidere tænder ved at starte det vigtigste sted, nemlig ved at anskaffe dig en el-tandbørste, der kan børste din tænder ordentligt for dig.

At hvide og rene tænder tilstræbes for de fleste kan næppe være en hemmelighed. Faktisk reklamerer mange tandpastamærker med, at du kan få hvidere tænder, hvis blot du bruger deres tandpasta. Men uanset hvilken tandpasta, du bruger, så starter det hele med tandbørsten.

For meget af det, der gør, at tænderne får misfarve, det er alt det, der sidder uden på tænderne. Indtag af kaffe, sodavand, rødvin og rygning giver en gulbrun farve, og den kan til dels undgås ved blot at børste dine tænder ordentligt.

Som BT skriver, så er det første og vigtigste du skal gøre i kampen mod hvidere tænder at børste tænder mindst 2 gange dagligt og gerne med en el-tandbørste. Og her er det, at 2Smile kommer ind i billedet, fordi de har et stort udvalg af el-tandbørster i forskellige slags og prisklasser, alt efter hvad dit behov er.

El-tandbørster kommer nemlig rundt nogle steder, som du ikke gør, når du selv børster tænder, og så børster de mere grundigt og dybere. Derfor er det altså noget af det mest essentielle, hvis du gerne vil have hvidere og renere tænder.