3 tips til at blive i godt humør

Alle har tidspunkter, hvor de ikke er i det bedste humør. Uanset om du kæmper med et lavt humør, angst, stress eller bare mangel på motivation, er det svært at have det godt, når du ikke er helt på toppen.

Når du føler dig nede eller stresset, kan det være nyttigt at kigge efter ting, du kan gøre for at få humøret op. Her finder du 3 tips, der kan hjælpe dig med at blive i godt humør.

Tag en pause

Nogle gange kan det hjælpe at gå væk fra noget i et par minutter, når du føler dig stresset, udbrændt eller udmattet. Du bør gå væk fra det, du arbejder med og i stedet give dig selv tid til at tænke på noget andet. 

En pause kan give dig fornyet energi, hvilket kan være med til at gøre dit humør bedre. Det kan du eksempelvis gøre ved at gå en tur eller lignende. Det siges nemlig også, at fysisk aktivitet er med til at forbedre humøret.

Skru op for musikken

At lytte til musik kan være en fornøjelig oplevelse. Men rent faktisk siges det ydermere, at musik kan have en indflydelse på dit humør. Måske oplever du endda, at glad musik booster dit humør relativt hurtigt. Så næste gang du føler dig trist til mode, er det værd at skrue op for musikken.

Gør dig selv klar med lækkert tøj

Selvom det lyder mærkeligt, kan lækkert tøj gøre underværker, hvis du er ked af det. Du kan eksempelvis prøve at tage frækt lingeri på, en flot kjole eller et par smarte jeans og lægge noget makeup. Herefter kan du tage ud med en veninde for at få tankerne hen på noget andet.