4 aktiviteter du kan lave indendørs med dine børn

Børn leger

Sponsoreret

Mangler du idéer til, hvad du kan lave med dine børn, når I bare er derhjemme? Det kan være svært hele tiden at finde på noget nyt og sørge for, at det hele ikke går op i fjernsyn og iPad. 

Heldigvis findes der masser af sjove aktiviteter, som du kan lave sammen med dine børn indenfor. Til disse aktiviteter er der hverken brug for flyverdragter, overtræksbukser eller fleece til piger og drenge. Der er kun brug for godt humør.

Det kan du lave med dine børn indenfor

  • En sjov leg – Der findes mange sjove lege, som I kan hygge jer med indenfor. Det kan blandt andet være stopdans. Eller hvad med gemmeleg? Naturligvis kommer det an på, hvor gamle dine børn er, og hvilken leg I har allermest lyst til at lege.
  • Lav perleplader – At lave perleplader er en rolig aktivitet, hvor dine børn virkelig får mulighed for at fordybe sig i noget. Børn kan uden tvivl få mange timer til at gå med dette.
  • Bag en lækker kage – Dine børn vil højst sandsynligt takke dig for denne aktivitet. Ikke nok med at det er sjovt at bage en kage og være i køkkenet sammen, så er det også lækkert at spise kagen bagefter. I kan finde en opskrift sammen på nettet, handle ind til kagen og derefter bage den.
  • Byg en hule – Vi har nok alle sammen prøvet at bygge en hule, da vi var børn. Du kan opfordre dine børn til at gøre det og aftale, at I kan hygge jer i hulen sammen efterfølgende. I hulen kan I fortælle hinanden gode historier eller læse en god bog.