4 forskellige ting du kan printe med en 3D printer

At bruge en 3D printer derhjemme er efterhånden ikke et sjældent syn. Flere og flere begynder også at få øjnene op for den smarte udvikling, der nu ikke længere kun tilhører de store firmaer. For at printe noget i en 3D printer, har du brug for pla filament, som er det materiale, der skal bruges for at printe en figur eller prototype i din 3D printer. 

Overvejer du at købe en 3D printer, og er du samtidig interesseret i at vide, hvad det er den smarte maskine kan. Så får du her et bud på 5 forskellige ting, en 3D printer kan bruges til i industrien. 

Høreapparater

Tidligere skulle man igennem en lang, ofte manuel proces, når der skulle laves et høreapparat. Sådan er det ikke mere, for med en 3D printer, bliver mange af de før meget omstændige arbejdsgange minimeret, idet det nu er muligt at digitalisere ørets form og dermed skabe et præcist tilpasset høreapparat. 

Organer

Med en 3D printer, er det muligt at fremstille reservedele til kroppen, og den første 3D printede nyre, er allerede indopereret i en kanin. 

Bygninger

Byggebranchen bliver i høj grad udfordret, hvis 3D print bliver mere udbredt end den allerede er. Teknikken til at bygge et helt hus, ved hjælp af en 3D printer findes nemlig allerede i dag. 

Flydele

En 3D printer kan hjælpe med at fremstille gasturbiner og jetmotorer til diverse fly. 

Uanset hvor store planer du har, når det handler om at printe dine egne prototyper, i din helt egen 3D printer. Så kommer du ikke udenom at du også får brug for pla filament. Hos filament23d.dk, kan du finde pla filament, i et hav af forskellige farver, så du kan printe dine egne farverige prototyper.