PetiteKnit

Strik kan bruges hele året rundt. Det har Mette Wendelboe Okkels, der står bag PetiteKnit i hvert fald bevist, men der er nu heller ikke noget bedre end at iføre sig en dejlig, lun striktrøje, når temperatuen falder udenfor. PetiteKnit er særligt kendt for sine strikopskrifter til børn, der får de små til at fremstå som verdens sødeste strikbabyer – du finder nemlig opskrifter lige fra bodystockings til fine cardigans. Men PetiteKnit er dog ikke udelukkende opskrifter til de små purke. Du finder også et hav af opskrifter på uimodståelige striktrøjer og cardigans til voksne – dog særligt til kvinder.

Ja du hørte rigtigt – moderne strikopskrifter

Måske har du ikke hørt om PetiteKnit før og er tilbøjelig til at tænke, at hjemmestrik er so-last-year, kedeligt og har et klassisk mormor-look over sig. PetiteKnit har gjort denne fordom til skamme og taget strikningen med ind i det 21-århundrede, hvor de mange strikkeopskrifter er inspireret af moden nu og her.

Du finder derfor opskrifter på ultralækre sweatere i et moderne snit, med smukke mønstre og elegante udskæringer, der kan gøre enhver forretningskøbt striktrøje til skamme. Opskrifterne er nemlig centreret omkring garn i fremragende kvalitet, så de mange timers arbejde lagt i strikketøjet kan komme til at bringe glæde lang tid fremover.

PetiteKnit er fokuseret om tre ting; fremragende kvalitet, moderne snit og et klassisk udtryk. Er du blevet inspireret til at finde strikkepindende frem, så er det måske en opskrift fra skønne PetiteKnit, du skal kaste dig ud i – du vil ikke komme til at fortryde det.