Giv din familie en oplevelse for livet

Hvis du vil arrangere en sjov og anderledes dag for din familie, så er Til Tops Frederiksdal et godt bud på en aktivitet, der sætter skub i fællesskabet og grinetøjet på tværs af alder og mod.

At klatre rundt på klatrebanerne i Frederiksdal Klatrepark er en sjov og anderledes oplevelse for hele familien. Det fører familien sammen på en anden måde, end hvis man tog i biografen. Her er man sammen om at gennemføre noget. Derfor er anerkendelse, opbakning, high fives og klap på skulderen altafgørende.

Fællesskab og sammenhold er nøgleordene, når man bevæger sig ud på klatrebanerne, hvad enten det er på den svære, røde bane eller på de mindre svære, den blå eller den grønne bane. Der er noget for alle uanset, om man er typen, der tør meget, eller hvis man er typen, der ikke er til højder.

Den røde bane tager dig med ud på en rejse helt oppe i trækronerne. Her kommer du op på hele 15 meter. Den svære bane vil med garanti give dig våde håndflader og få benene til at ryste under dig, men du vil også opleve, at adrenalinen fører dig langt på vej ved hjælp af familiens opbakning.

Det er ikke bare fællesskabet, der bliver styrket, når man vælger at tilbringe en dag i Frederiksdal Klatrepark. I kommer også helt tæt på naturen og bevæger jer rundt i den autentiske, sjællandske natur og er helt tæt på bøgetræerne, når i bevæger jer rundt i trækronerne. Mere ”dansk” bliver det ikke.