Arbejdsborde til værkstedet

Er du handy women? Er det svært at holde styr på værktøjet på værkstedet? Hos AJ Engros er der et stort udvalg af borde til værksted, der er ganske forskellige med flere former for tilbehør. Tag et kig, hvis arbejdspladsen skal være mere overskuelig.

Til arbejde og opbevaring

AJ Engros er en familiedrevet virksomhed, der har været til i over 20 år. Det betyder tillige, at medarbejderne har mange års erfaring inden for forskelligt værktøj, du finder på websiden. Blandt det store udvalg kan du finde haveartikler, håndværktøj, gasartikler, metalforarbejdning og autolifte. Hermed skulle det gerne være klart, at virksomheden både forhandler med private og erhverv. Ofte kan der være brug for at reparere eller se på smådele i bordhøjde, hvorfor det netop er et oplagt sted at kigge hos AJ Engros. Du kan eksempelvis få et arbejdsbord, der både har skab og skuffer, så du også har mulighed for at gemme småt værktøj væk eller enkelte kontorredskaber, så det fremover er let at finde. En anden mulighed er også et bord med skab, men hvor der i stedet er hylder. En tredje mulighed er de forskellige flisebænke, der fås i forskellige materialer og højder. Disse gør det muligt at arbejde stående ved et bord, der kan tåle lidt af hvert.

Ekstra tilbehør

Har du allerede et bord eller flere på værkstedet, eller er du netop ved at finde et nyt, kan du også finde tilbehør dertil. En mulighed er en skuffesektion i kraftige stålplader, der kan aflåses. Denne fås i forskellige størrelser, og kan ligesom bordene holde til lidt af hvert, hvorfor den er oplagt på et værksted. Bordene er altså af høj kvalitet i robuste materialer.