Bæredygtigt univers til de mindste

Sengetøj, babynest, tæpper, bamser, uroer og tøj er blot nogle af de mange fine produkter til de små, som du finder fra Konges Sløjd.
Kvalitet, bæredygtighed og smagfuldt design er nøgleordene. Stilen er skandinavisk og det danske brand er på kort tid blevet en favorit hos både forældre og børn.


Dansk design forbindes ofte med kvalitet, og dette er også tilfældet med Konges Sløjd. Hvert enkelt produkt og detalje er nøje gennemarbejdet inden de når ud til forbrugerne, og mange af produkterne er håndlavede. Kendetegnet på de populære produkter er enkelhed, funktionalitet og miljøbevidste tekstiler.

Skandinavisk og smagfuldt børneunivers

Den naturlige tilgang til produktionen hvor særligt miljø og økologi er i højsædet, fornemmes også designet. Produkterne fra Konges Sløjd er i rolige og afdæmpede farver, og de gennemgående print på hvert enkelt produkt er enkle. Blot bløde og naturlige farver, der ikke stjæler hele opmærksomheden fra de små. Det stilrene design og de rolige farver passer derfor ind i langt de fleste hjem. Så gør det ikke meget at have tæpper, bamser og legetøj liggende rundt omkring.

Rene og naturlige produkter

Kombinationen af design og kvalitet gør Konges Sløjd populært hos både børn og voksne. Forbrugere sætter mere og mere pris på bæredygtighed og vil have rene produkter. Produkter hvor du som forbruger ved, hvad du får. Her rammer Konges Sløjd helt plet med deres enkle designs og lækre materialer. Her får du kvalitet frem for kvantitet. Den enkle og skandinaviske stil er blevet populær i hele verden både indenfor mode og interiør. Konges Sløjd univers udstråler en stemning af ro og hygge – og det er noget hele verden vil have. Du kan se mere fra Konges Sløjd her.