Business casual med Munthe

Det veletablerede brand leverer varen og har gjort det siden 1994: lækre materialer, smukke prints og spændende former til dig, der skal klædes på til en succesfuld tilværelse

Med sine mange år på bagen, kunne Munthe være et af de brands, der læner sig tilbage og hviler på laurbærrene. Det er imidlertid langt fra det, der er sket med Munthe. Munthes kollektioner bliver år for år ved med at være nyskabende, samtidig med at de er loyale over for brandets kendetegn, som bl.a. er flotte og feminine mønstre, enkle skjorter med nordisk islæt og sjove og elegante T-shirt print.

Et lille nip af noget råt

En anden karaktieristika ved Munthes kreationer, er det lille nip af noget råt, som ofte iblander sig de store, blomstrede kjoler og nette materialer – pludselig træder et par skindshorts ind på scenen, eller en groft skåret jakke gør sit indtog. Det rå blandet med det feminine og klassiske er noget af det, der gør Munthe til noget særligt.

Til hverdag og fest og alt der imellem

Munthes tøj kan bruges i snart sagt alle sammenhænge, lige fra barnedåben, fødselsdagen og firmajulefrokosten, til en dag på sofaen, skovtur med familien og dejlige sommerdage ved stranden. Munthe er et kerneskandinavisk mærke, og kollektionerne indeholder derfor også den diversitet i tøj, som er nødvendigt at have i skabet når vinteren kan være kold, efteråret og er vådt og foråret og sommeren er lunefulde. Med alt lige fra sweatre til lette sommerkjoler er dit klædeskab forberedt på lidt af hvert med items fra Munthe.