Den perfekte gaveide til manden der (næsten) har alt

Leder du efter en god gaveide til din mand eller kæreste, og må det gerne være en gave, der kan minde ham om dig hver eneste dag? Hvorfor så ikke forkæle ham med et flot herreur? På den måde kan han tænke på dig hver eneste gang, han skal se hvad klokken er. 

Uanset hvilken alder din mand eller kæreste er, vil et flot armbåndsur med stor garanti falde i smag. Hos dk.aboutvintage.com kan du nemt finde et herreur, som med garanti vil falde i smag. Det gælder både ure med remme af læder, men også ure med remme af stål. 

Ure til den rejseglade mand

Har du rejseglad mand, som elsker at rejse til fjerne destinationer, enten alene eller med dig ved sin side, så kan du vælge et ur med GMT funktion. GMT funktion betyder at uret kan indstilles op til tre tidszoner, hvilket er et meget praktisk redskab, når I er ude at rejse. Uret er nemlig i stand til at vise tiden der hvor I befinder jer, men det kan også vise jer hvad klokken er derhjemme på samme tidspunkt.

Det skal du vide inden du køber

Har du bestemt dig for at købe et nyt ur til din kæreste eller mand, så er der nogle simple ting, der er værd at overveje inden du køber. For det første skal uret gerne afspejle din mands personlighed. Førstehåndsindtrykket betyder nemlig meget, hvilket giver dig god grund til nøje at overveje dit valg. 

Et ur fortæller også en historie omkring din kæreste, og de små detaljer i uret gør hele forskellen. Det bedste du kan gøre, før du vælger det endelige herreur til din kæreste, er at overveje det nøje, før det bliver en succes.