Designerlamper fra danske Poul Henningsen

lamper

PH-lampen er en meget kendt og smuk klassiker indenfor danske lamper, som er tegnet af den berømte danske arkitekt, Poul Henningsen. PH-lampen er kendt i hele verden, for det eksklusive og meget ikoniske design, samt brugen af de fineste materialer i den absolut bedste kvalitet.

Hos Elbutikken.dk finder du et bredt udvalg af mange forskellige slags PH-lamper i flere forskellige flotte farver, som passer smukt ind i ethvert moderne hjem.

Et dansk designbrand

Det er de færreste danskere, der ikke kender Poul Henningsen og hans ikoniske PH-lampe. Og mange danske familier har lampen hængende rundt om i deres hjem. Poul Henningsen formåede at sætte et stort præg på dansk design. Specielt inden for lampeindustrien tilbage i 50érne og 60érne. Hans måde at nytænke lys og evnen til at forme lyset på en ny måde, fik PH lampen til at blive et verdenskendt dansk designikon.

Poul Henningsens PH-lampe

Langt de fleste mennesker kender PH lampen. Poul Henningsen formåede at forbedre lyset, i de lamper han skabte. Dette ses blandt andet i hans måde at konstruere lampeskærmene på.

PH-lampen er en smuk klassiker, som hænger flot hen over spisebordet. Den er alsidig og det karakteristiske design ses i samtlige af de flotte modeller. Blandt andet på gulvlamper, pendler, bordlamper og udendørs lamper.

PH lampen i smukke farver

Efter mange år med næsten farveløse lamper, har PH lampen fået et særdeles flot farveløft. De smukke lamper findes efterhånden i mange forskellige farver, som derfor kan passe smukt ind i boligens farvetema.