Designmøbler til det moderne hjem

Trænger dit hjem til nye møbler eller lamper, er det med at tage et kig på det danske designfirma gubi. Hos Rosborgshop.dk finder du et bredt udvalg af gubis mange produkter, der passer ind i ethvert moderne hjem.

Tidsløs stil

Rosborg Møbler har eksisteret siden 1966. Lige fra begyndelsen har kvalitet og unikt design været nøgleordene i firmaet, og det hænger ved dagen i dag. Gennem årene har store designere som Børge Mogensen og Hans J. Wegner haft store udstillinger af deres møbler hos Rosborg Møbler, så der er ikke tvivl om, at produkterne i møbelforretningen er af ganske høj kvalitet, hvilket selvfølgelig også gælder for gubi. Det særlige for gubi er den tidsløse stil, der gør det muligt at kombinere møblerne med nyt og gammelt på en ganske fin måde.

Designet til dig

Det store sortiment af gubi henvender sig til alle moderne hjem. Du kan blandt andet finde borde, stole, sofaer, lamper og spejle, så både stue og entre kan få nyt møblement. Især gubis Beetle-stole er populære. De fås eksempelvis til spisebord, skrivebord, bar og lounge, så de kan nydes i ethvert rum, og så kan du selv vælge de endelige detaljer, såsom benenes type, og om de skal være fuld-, eller sædepolstret. Helt unikt for gubi er de skinnende messingben, der både optræder i lamper, stole og borde. Når du ser gubis møbler, vil du opdage afdæmpede og enkle farver som hvid, sort, blå og rød, ligesom forskellige træarter og messingstellet er at finde. Enkeltheden og de rene linjer hos Gubi gør det nemt for dig at finde nye møbler, når dit hjem trænger til fornyelse.