Det er vigtigt med gode rammer i børnehaven

Har du også oplevet, at dine børn er kommet stresset hjem fra institutionen? Det er vigtigt, at der er gode rammer for børnene i børnehaver, vuggestuer og skoler.

De fleste børn mistrives, hvis ikke rammerne omkring dem er gode. Og folkeskolereformen har også resulteret i, at børn vender stressede hjem fra skolerne.

En børnelæge forklarer blandt andet til TV2, at eksempelvis larm i klasserne er med til at stresse børnene, og det kan selvsagt medføre dårligere trivsel.

Og mange ting kan hver enkelt institution ikke gør noget ved. For det er politikernes opgave at ændre på de rammer, der udgør skolereformen, som den er nu. I stedet kan hver enkelt institution vælge at overveje, hvad der kunne gøre hverdagene lidt bedre for børnene, og hvordan de kan skabe trygge rammer, hvor børnene kan slappe af.

En måde, hvorpå de kan skabe trygge rammer kan eksempelvis være med nogle rare møbler, der er behagelige at sidde i, og som får børnene til at føle sig mere hjemme. Eksempelvis en børnesofa, som man kan få hos Ranplay. De har et stort udvalg af mange forskellige møbler, der både kan bruges i institutioner og hjemme hos jer.