Det perfekte rum til venindehygge

Har du et rum tilovers eller et fællesrum, der skal indrettes? Var det så en idé at gøre det til et hyggerum, hvor du naturligvis altid vil have førsteretten, når du skal have veninderne på besøg.

Indretning af et hyggerum

Ved at indrette hyggerummet på en måde, så det emmer af hygge og afslapning, vil alle der får lov til at komme ind i rummet elske det. For at rummet skal fremstå og indbyde til ren og skær afslapning, skal det afspejle behagelighed.

Møbler, som du placerer i rummet, skal derfor være indbydende. De møbler, som du skal sidde i, skal udstråle blødhed og varme. Det skal være møbler, som du har lyst til at kaste dig henslængt i og få den optimale afslapning i efter en lang dag.

Et blødt og lækkert siddemøbel kan være en sækkestol, der giver en træt krop alt det, den har brug for. Når du har fundet frem til de helt rigtige møbler, så husk at planter, puder, tæpper og belysning ligeledes er vigtige faktorer i forhold til et optimalt hyggerum.

Et rum til sand venindehygge

Dine veninder vil elske dig, når du inviterer dem over til en hyggelig aften i dit hyggerum. De vil sætte stor pris på, at I sammen kan smække fødderne op i behagelige møbler og omgivelser efter en lang og travl arbejdsuge. I hyggerummet kan i lave alle mulige aktiviteter, hvor I forkæler jer selv på højeste plan. I kan nemlig have alt lige fra ansigtsmasker, lækre cocktails til sladder på programmet.