Diskrete cigaretter til dametasken

Leder du efter et smart og ikke lugtende alternativ til den almindelige cigaretpakke, så er en af de smarte E cigaretter måske lige en cigaret for dig? En e-cigaret fylder ikke ret meget, den lugter heller ikke på samme måde som de almindelige cigaretter, og er derfor nem at have med i tasken, når du ikke er hjemme.

Modsat de almindelige cigaretter med tobak, er det eneste du behøver din e-cigaret. Du skal derfor ikke tænke på en lighter for at tænde din e-cigaret, fordi der i den elektroniske cigaret findes dele, som sørger for at tænde cigaretten, når du tænder på tænd og sluk knappen.

E-cigaretter med og uden nikotin

Vælger du at dampe i stedet for at ryge, vælger du helt selv hvad din e-cigaret skal indeholde, samtidig med at du selv vælger hvordan din e-cigaret skal se ud. Vælger du en e-cigaret hos Elekcig, kan du selv bestemme om du vil have en meget farverig variant, eller om du hellere vil have en der er mere neutral, for eksempel i sort eller grå.

Du kan også selv vælge hvilken en smag din nye elektroniske cigaret skal have. Hos Elekcig.dk kan du vælge mellem mange forskellige slags smagsvarianter, lige fra søde frugter som mango, kiwi og blåbær, til smag af en ganske almindelig cigaret med tobak, i tilfælde af at du endnu ikke er helt klar til at eksperimentere med de mange forskellige smagsvarianter.

Hos Elekcik.dk kan du finde et stort udvalg af e-cigaretter, men også alt det der skal til for at få en god oplevelse med at dampe. Det gælder derfor også nye batterier, nye e-væsker og brændere i tilfælde af at din e-cigaret trænger til nye dele.