Drømmer du om at personliggøre din billedvæg?

Det er moderne med billedvægge og store plakater i rammer i hjemmet. Hvis du har lyst til at personliggøre med fotos af bryllup, børn eller andet, så kan du printe dine egne personlige plakater hos nemprint.dk.

En billedvæg er en utroligt smuk og dekorativ måde at pynte en væg på. Billeder skaber liv, hjemlig hygge og personlighed i et rum, og derfor går vi så meget op i at vælge de helt rigtige billeder.

Måske du nogle gange har tænkt, at det kunne være sjovt at gøre en sådan billedvæg lidt personlig. Det kan blandt andet gøres ved at printe nogle billeder ud af noget af det, du elsker mest. Det kunne eksempelvis være et bryllupsbillede, et øjebliksbillede af dit barn eller børn eller noget andet, der betyder noget. Hos nemprint.dk kan du printe et af dine yndlingsbilleder ud som en plakat, som du derefter kan sætte i ramme.

På den måde kan du hver dag kigge på noget, der gør dig glad. Du kan eksempelvis blande flere forskellige personlige billeder med andre plakater, som du synes er flotte.

Hos nemprint.dk kan du vælge, hvilken størrelse din plakat skal være, om den skal være klæbende bagpå, og hvilket papir, der skal bruges til plakaten. Du kan finde meget mere information om de forskellige plakattyper hos nemprint.dk. Læs om plakat print her.