Dukkerne til denne generation

Med en Our Generation dukke får børn en mere autentisk oplevelse, næste gang de leger med dukker.

46 centimeter, livagtigt ansigtsudtryk og en blød krop med en høj krammeværdi. Sådan bliver de amerikansk produceret Our Generation dukkerne beskrevet. Dukkerne, der har sine rødder i USA, blev præsenteret på det danske marked tilbage i 2014. De store dukker med de menneskelige træk gør hele legeoplevelsen mere levende, når børn rundt i de danske hjem tager dem frem og leger med dem. Dukkerne er mini-udgaver af piger, med langt hår og forskellige personligheder.

Monito er en af de danske lejetøjsbutikker, der er med til at udbrede dukkerne i Danmark. Den svendborgensiske butik har et bredt udvalg af dukkerne, samt tilbehør til dem. Dukkerne kommer alle med forskellige personligheder og tøjsæt. Leah er ridepige, Alicia er sportspige, og Anya er klar til at tage i byen. Det er bare tre af de mange dukker, der er at finde på www.monito.dk.

Med Our Generation dukkerne gemmer der sig mange timers leg for børnene. Flere af dukkerne har hår, der selv gror. Det lange hår kan børnene lege med forskellige frisurer, der konstant kan ændre sig, i takt med at håret bliver længere. Skal dukken have en anden tøjstil eller profession, så er det også muligt at få et sygeplejerskesæt, fodboldsæt eller måske et vintersæt. Udover forskelligt tøj, så er der også et stort udvalg af biler, der kan vælges mellem, en stald til ridepigen, en campingvogn eller et strandhus. Faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan dit barns Our Generation dukke skal se ud, og hvordan den skal være.