En basic cardigan til vinteren

Det er altid godt at have et item, der kan passer til ethvert outfit. Sådan et kan du finde hos Butik Nille, der blandt andet har en brun cardigan fra Sarah Pacini.Sarah Pacini – kjoler, cardigans og jakker til kvinder

Sarah Pacini er et mærke, der er kendt på den internationale modescene og har flagship-stores i hele verden. Det kommer fra Belgien og har efterhånden 20 års erfaring. De har en komplet kollektion af strik, kjoler, jeans og accessories. Kendetegnet er blandt andet de neutrale nuancer af farveskalaen som grå, camel og selvfølgelig sort, som især har været meget populære dette efterår.

Brandets stil appellerer især til moderne kvinder, der sætter pris på mode ud over det sædvanlige, og som godt tør tage chancer, når det kommer til form og udtryk. Kollektionen har dog generelt rene og præcise linier, der gør, at du kan bære og sammensætte de forskellige items, som du vil. Kun fantasien sætter grænsen.

Butik Nille har et bredt udvalg af Sarah Pacini tøj. Ready-to-wear-kollektionen sammensætter blandt andet strik og skind på en skøn måde som giver diversitet og mulighed for at sammensætte de forskellige styles på flere måder. Tøjet kan både bæres af kvinder og piger, og så er der fokus på god komfort og kvalitet.