En løbetur giver god energi og er godt for helbredet

Du vil så gerne blive bedre til at motionere, men har svært ved at komme i gang. Du mangler motivation og ved ikke helt, hvor du skal begynde. Her kommer en god guide til, hvordan du kan komme i gang med at løbe og dermed få fornyet energi i hverdagen og samtidig opleve forbedret kondition på kort tid.

Hvor skal du starte?

Har du netop besluttet dig for, at løb skal være det nye tiltag til din hverdag, så er det vigtigt at starte med at købe det nødvendige udstyr. Først og fremmest skal du have noget løbetøj, som du finder behageligt, og som du kan svede og bevæge dig i. Derefter skal du have skaffet dig et par løbesko. Der findes mange forskellige løbesko, så her er det måske en god ide at læse mere om hvilken type, der passer til din fod.

Sidst, men ikke mindst, skal du finde den gode motivation frem – men hvor finder du lige den henne?

Find motivation til at begynde at løbe

Al begyndelse er svær – og det er ingen undtagelse for løb. Derfor har vi her oplistet nogle gode motivationsfaktorer, som kan hjælpe dig godt i gang, og som du altid må have i baghovedet, hvis du en dag ikke helt kan overskue det.

  • Det er fedt at mærke, at man kommer i god form
  • Du kan på kort tid forbedre din kondition
  • Det giver et kick i hverdagen – du konkurrerer udelukkende mod dig selv og din tid
  • Løb er en sport, du kan udføre, hvor end du er – der er ingen begrænsninger
  • Det er meget fleksibelt – en kort tur gør også en forskel
  • Det er også dejligt at løbe sammen med nogen – find dig en fast løbemakker så du har endnu en grund til at komme ud af døren, for der står jo en og venter på dig