Er du med på bandana-trenden?

Bandanas er kommet frem og de er nu næsten ikke til at komme uden om i gadebilledet. Skal du være med på trenden? Så kan du finde dit bandana hos Simple Living.

Selvom det måske ikke lige var til at forudse, så er det blevet en trend at bruge bandana. De kan pifte ethvert outfit op. De kan nemlig både bruges rundt om halsen, i håret, de kan bindes rundt om bukserne som et bælte, og de kan fungere som en slags accesorie til tasken. Mulighederne er mange, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Og det er nok også netop derfor, at de er blevet så populære.

Warrior bandana  er et farvefyldt musthave accessory til din efterårsgarderobe, der lige kan pifte et hver outfit op.

Hos Simple Living har de et stort sortiment af lækkert design fra Norden og resten af verden, der består af et nøje udvalg af interiør, tekstil, udstyr og gastronomi til boligen. Derudover har de også tøj og tilbehør til kvinder fra flere luksuriøse brands. De har et højt krav til kvalitet, æstetik og funktionalitet, og det danner basis for udvælgelsen af forskellige brands.

Under fanen ”Brands” kan du tilgå alle de mærker, de forhandler i alfabetisk orden. Du finder på siden blandt andet smarte trends fra mærket Aiayu, der er en spændende producent af både interiør og tøj. De forhandler både serierne Aiayu Home og Aiayu Wear hos Simple Living.