Er du på udkig efter et drivhus?

Trægården Kås har et stort udvalg af drivhuse til dig, der er forelsket i tanken om bæredygtighed, økologi og at plukke grøntsager fra egen have.

Det er svært at løbe fra, at det er en dille med drivhuse. Hele ideen om selv at dyrke både krydderurter, tomater og agurker eller at lave det om til et orangeri, som det så fint hedder, hvor man kan invitere veninderne ud til en drink eller en kop kaffe.

Drivhuse fra Vitavia får mere og mere status, og der kommer større fokus på klima, hvilket bestemt hjælper på det. For så handler et drivhus også om at signalere bæredygtighed og økologi. Og så er det da bare fedt at kunne gå ud i sit drivhus og plukke en hel frisk og solmoden tomat til salaten. Det er som om, det hele bare smager lidt bedre, hvis det kommer fra eget drivhus.

Hvis du er interesseret i at få et drivhus i haven, så kig forbi Trægården Kås, der har et stort udvalg af forskellige drivhuse i forskellige størrelser, former og farver og til forskellige formål. Klik dig ind og forelsk dig i netop det drivhus, der skal hjem og bo hos dig.