Få flotte og velplejede fødder

Når varmen er på vej, så er det på tide at få fødderne ud af de tunge støvler. Det betyder også, at det er på tide at få fødderne frisket lidt op. En fransk pedicure giver et feminint, friskt og velplejet look. Det er heldigvis noget, som man kan gøre selv, med lidt øvelse.

Du kan glæde dig over, at neglelak på fødderne holder væsentligt længere end på hænderne. Dette betyder også, at du kan nyde din pedicure i endnu længere tid. Når du skal give dig selv en god pedicure, så bør du starte med et godt fodbad, dette hjælper al den døde hud med at blive løsnet. Det vil være en rigtig god ide at få skubbet neglebåndene tilbage. Dette kan få forskellige redskaber og cremer, som kan hjælpe dig med dette.

Når du skal lave en fransk pedicure, skal du bruge en hudfarvede eller lyserød negle, hvid neglelak og en gennemsigtig top coat Hvis du allerede har neglelak på, så bør du fjerne det inden at du tager et fodbad. Start med at bruge den hudfarvede/lyserøde neglelak. Når dette lag er tørt, så lægger du en tynd kant langs neglen. Dette gøres nemmest ved at bruge en tynd pensel. Når dette er tørt, så skal du bruge den gennemsigtige neglelak og lade den tørre. Slut af med en lækker fodcreme. Nu har du lækre fødder, men du mangler kun et par lækre sandaler at vise dine pæne fødder frem i. Birkenstock sandaler, er helt perfekte til dette formål. De er både gode for dine fødder og din nye pedicure.