Få styr på krøllerne med bæredygtige hårprodukter

Har du krøller? Mange, der ikke har krøller, ønsker sig det, mens mange, der har krøller, ønsker sig fladt hår. Krøller er smukke, men at pleje dem kan være en daglig kamp. Hos The Zero Waste Shop kan du læse om curly girl metoden.

Hjælp til din hårrutine

Når det kommer til pleje af hår, findes der en nærmest uendelig række af produkter. Der er de gængse, såsom shampoo, balsam, hårolie, og børste, og så er der hårprodukter, der er rettet mod de hårtyper, som har brug for lidt ekstra kærlig behandling. Hårtyper er måske lige så mange som antal mennesker, og derfor kan det være svært at gøre sig klog på andres rutiner og de produkter, de anvender, men nogle produkter går igen. Når det kommer til krøller, kræver det, for de fleste, ekstra behandling i hverdagen. Alt efter krøllernes størrelse og længden af håret kan det for mange være en daglig kamp at få styr på håret. Hos thezerowasteshop.dk har de forskellige produkter, som kan hjælpe dig til en hårrutine, der bør gøre plejen af dit hår mere overskuelig.

Curly Girl-metoden

Curly Girl-metoden er kort og godt en beskrivelse af hårrutine for krøllet hår, men metoden er ikke nødvendigvis helt den samme for alle, for den bruges med forskellige produkter, og så er der flere rutiner. Én af måderne kan være at vaske hår en enkelt gang om ugen, hvor krøllerne for alvor kan få den opmærksomhed, de kræver med shampoo, eksempelvis Isangs Shampoobar, som er blødgørende til krøllet hår. Andre midler kan være hårtonic og leave-in conditioner og ikke mindst en trækamp, som skånsomt kommer igennem håret. Produkterne er bæredygtige valg, som du finder hos thezerowasteshop.dk