Få sund hud med en minimalistisk hudplejerutine

Har du styr på din hudplejerutine? Det kan være uoverskueligt at få overblik over, hvilke produkter du bør bruge, og hvilke ingredienser du bør gå efter.

Nogle gange er det tilfældet, at less is more. Det gælder også indenfor hudpleje, fordi din hud behøver ikke alverdens produkter eller ingredienser for at se smuk og frisk ud. 

Grundstenene i en god hudplejerutine

Alle mennesker er forskellige, så det varierer fra person til person, hvad der er ideelt at inkorporere i deres hudplejerutine, men der er tre typer produkter, som alle grundlæggende har brug for:

  1. Et renseprodukt
  2. Et fugtplejeprodukt
  3. Et solbeskyttelsesprodukt

I løbet af dagen udsættes din hud for støv og snavs, så det er vigtigt, at du har et godt produkt til at rense dit ansigt med. Bruger du makeup, er dette trin i din hudplejerutine endnu vigtigere, da det kan tilstoppe dine porer og give dig urenheder, hvis du sover med din makeup på.   

Dertil har din hud brug for fugt. Når du fugter din hud regelmæssigt, mindsker du risikoen for tørhed og irriteret hud.     

Endeligt er solbeskyttelse vigtig – også udenfor sommersæsonen! At beskytte din hud fra solens stråler mindsker din risiko for hudkræft, men sørger også for, at din hud ikke aldres hurtigere på grund af solskade.

Naturlig og nøje udvalgt hudpleje

Leder du efter rene produkter til din hud, så prøv Woods Copenhagen. Det er et skandinavisk hudplejemærke, som skaber produkter med naturlige ingredienser af høj kvalitet.  

Dertil har de en minimalistisk filosofi om, at de hellere vil lave produkter med få ingredienser, der virker, end at fremstille produkter med en masse unødvendige ingredienser. What is not to like?