Får du besøg af dine veninder? Dæk et flot og stilrent bord

Det er altid et godt tidspunkt at være i selskab med sine gode veninder. Men om sommeren i en have med smukke blomster, solskin og varmt vejr er det endnu bedre! Her kan du invitere alle dine veninder på en grillaften med lækre salater, hvidvin og hygge i haven. Men maden er ikke det eneste, som du skal tænke over.

Det er nemlig også altid rart at dække et flot og stilrent bord, der imponerer alle dine veninder. Men hvordan gør du så det? Der er forskellige muligheder alt efter, hvad du ønsker. Her finder du en trin-for-trin guide til, hvordan du dækker et afslappet og flot bord.

Dæk et afslappet og flot bord til din venindemiddag
For at dække et afslappet og flot bord har du brug for dækservietter, tallerkener, skåle (hvis du serverer mad, der skal placeres i skåle), servietter, gafler, knive, skeer, vandglas og vinglas. For at gøre bordet endnu mere stilrent kan du dække det med stellet Broste Nordic Sea, der helt sikkert vil give bordet det ekstra.

  1. Placer dækservietten på bordet.
  2. Placer tallerkenen ovenpå dækservietten.
  3. Hvis du serverer suppe eller andet, der skal i en skål, skal du placere skålen ovenpå tallerkenen eller ved siden af.
  4. Put en serviet til venstre for tallerkenen.
  5. Til venstre for tallerkenen skal du placere gaflen på servietten.
  6. På højre side af tallerkenen skal du placere kniven. Skeen kan placeres ved toppen af tallerkenen.

Placer vandglasset direkte over kniven. Til højre for vandglasset kan du stille vinglasset.