Find din duft med Clean parfumer

Parfume er en skøn måde at tilføje en ekstra dimension til din udstråling. Men det er ikke altid lige nemt at blive klog på, hvilken parfume som passer til netop dig. Du opnår det bedste resultat, når du gør dig nogle overvejelser om, hvad du forventer af din nye duft. Parfumer kommer i mange varianter, og vi vil gerne hjælpe dig godt på vej.

Første skridt er at overveje dit budget. Vælger du en Eau de parfum er den ofte dyrere end en Eau de toilette. Dette skyldes ganske simpelt, at der er flere af de aktive duftolier i en Eau de parfum.

Find din egen duft

Dufte reagerer forskelligt fra person til person. Det betyder, at din venindes parfume højest sandsynlig vil dufte anderledes på dig. Derfor bør du altid teste en parfume på dig selv, inden du beslutter dig for et eventuelt køb.

De fleste dufte er længe om at udvikle sig på huden, derfor kan du først forvente, at du kan vurdere det endelige resultat efter 30-60 minutter. En oplagt måde at teste din kommende duft på, er ved at sprøjte parfumen på, og derefter forsætte med dine daglige gøremål. Hvis du ikke kan glemme duften sidst på dagen, så har du en sikker vinder. 

Dufte, der vækker minder

Clean parfumer skiller sig ud ved at være fri for parabener og kunstige farvestoffer. Clean er kendt for deres rene dufte, som imiterer klassiske dufte og minder – såsom duften af sommerregn, nyvasket sengetøj og frisk luft. Hver enkelt parfume er skabt af rene ingerenser med omtanke for både dyrene og miljøet.