Find tandpasta uden fluor

Vidste du, at du kan få tandpasta både med og uden fluor? Fluor er vigtig for vores mundhygiejne, men det er også et usundt stof for kroppen. Køb tandpasta uden fluor hos MundFrisk.dk, og overvej, hvorvidt du bør supplere med tandpasta uden fluor.

Fluor beskytter dine tænder

De fleste følger, eller i hvert fald forsøger at følge, tandlægens råd med tandbørstning mindst to gange om dagen og dertil brug af tandtråd. Nogle tandlæger rådgiver også om, hvilken tandpasta vi bør bruge, og når vi først har fundet en bestemt tandpasta, har vi tendens til at fortsætte med at bruge det samme brand i lang tid frem. Men hvor mange tænker over, hvad tandpastaen består af? Har du tænkt over det? Normalt indeholder tandpasta fluor, som beskytter dine tænder mod huller, og så styrker det emaljen på dine tænder. Vi er vant til at spytte ud, når vi er færdige med tandbørstningen, og det er blandt andet, fordi fluor er usundt at have i kroppen. Det betyder altså, at tandpasta med fluor er godt for vores tænder og mundhygiejnen, men hvis vi synker det, har det usund virkning på kroppen. Derfor kan du hos MundFrisk.dk få tandpasta uden fluor.

For allergikere og skeptikere

Når det kommer til tandpasta, findes der et væld af mærker og smagsvarianter, og det gælder, uanset om det er med eller uden fluor. Besøger du MundFrisk.dk, vil du hurtigt opdage, at de har et stort udvalg. Nogle er allergisk overfor fluor, og netop derfor findes tandpasta uden fluor, men det er bestemt også et oplagt valg til dig, der er skeptisk overfor fluor. Klik ind og se udvalget – det kan være, du finder din nye favorittandpasta.