Fødselsdagsgave til ham – hvad skal jeg finde på?

Vi ved det godt. Gaver til ham er altid svære. Enten har han ingen ønsker, eller også ønsker han sig altid det samme. Og selvom det er praktisk, synes vi ikke, det er spændende at blive ved med at give strømper og underbukser i gave. Derfor får du her inspiration til, hvad du skal finde på til ham, du skal give en gave.

Tænk kreativt – og personligt

Det har naturligvis betydning, hvem du er som afsender. Hvis du er en kæreste, vil en personlig og mere romantisk gave være at foretrække. Hvis du er en god ven, er det en anden genre, du skal gå efter. Og hvis du er en søskende til ham, er det noget tredje, du skal gå efter.

Vi tager udgangspunkt i, at du skal finde en gave til din partner. Hvis du ikke kan finde på en materialistisk ting og gerne vil bruge tid sammen med ham, så giv ham et ophold. Et ophold, hvor det kun er jer to – en hel weekend. Du kan eventuelt sørge for, at I skal se noget. Vælg noget, som du ved interesserer din mand. Og vil du være ekstra hemmelighedsfuld, så giv det som en overraskelse.

Hvis du skulle være i tvivl om, om den gave, du giver, vil falde i god jord, kan du altid have en af de sikre i baghånden. Du kan stadig købe underbukser fra jbs hos initimo.Uanset om du giver gaven som en partner, ven eller søskende, kan du altid give en af de klassiske gaver ved siden af.