Forkæl dig og dine veninder med et golfophold

I disse tider er det meget moderne, at veninder tager på et spa-ophold for at blive forkælet. Der er dog andre muligheder for at hygge sig sammen med alle veninderne. Denne mulighed indebærer både motion og varme himmelstrøg, så det er den ultimative form for selvforkælelse for dig og dine veninder.

Bliv en oplevelse rigere

Er det kun dig, der har prøvet at spille golf, eller har ingen af jer prøvet det før, så tag på golfskole. På en golfskole kan I sammen hygge jer med at lære golf helt fra bunden. På golfskolen er der lagt vægt på, at nybegyndere skal finde glæden ved at spille golf.

Golfskolens træning foregår som gruppetræning, hvilket passer perfekt til en gruppe af kvinder, der er afsted sammen. Jeres træner sammensætter et træningsprogram, hvor I får lært alle kunstens regler inden for golf. I prøver både kort spil, langt spil, bunkerslag og putting.

Fokus på det sociale samvær

Under et golfophold er der naturligvis også fokus på det sociale samvær. Derfor kan I vælge at deltage i arrangementer som vinsmagning, sightseeing med mere. Husk på at golfopholdet foregår under sydens sol, så der er masser af muligheder for at hygge sammen.

Få skræddersyet jeres golfophold

I kan komme på golfophold rundt i hele verden. Lyder det ikke dejligt, at I kan komme til Spanien, Dubai, Mauritius, Italien eller et helt femte sted? Det bedste ved det hele er, at I kan få andre til at planlægge jeres ophold, så det er skræddersyet til jeres behov.