Forkæl dig selv med kvalitet og komfort

Er det længe siden du virkelig har forkælet dig selv? Måske har du haft for travlt til virkelig at stoppe op og nyde hverdagen, der alt for hurtigt løber forbi? Nu er det tid til at sætte dig i fokus. Oplev en af de små glæder i livet og forkæl dig selv med et stykke tøj der oser af kvalitet og som giver dig fornemmelsen af varme og komfort.

Det ikoniske og populære tøjmærke Lacoste har siden 1933 revolutioneret tøjbranchen og fået fans verdenen over. Hvilket ikke er uden grund. Tøjet er kendt for sin elegance, kvalitet og innovativt design.

Lacoste polo er den meget populære t-shirt skjorte, som er karakteriseret ved den markante krave og det lille mærke på venstre bryst af krokodillen. Trøjerne fås i et enormt udvalg af farver, der varier fra alt fra hvid og sort, til de mere farvestrålende farver som: orange, lilla og grøn.

Et stilsikker vinder, der giver dig selvsikkerhed

Ligegyldigt anledningen, vil trøjerne være et go to hit! Det behagelige bomuldsstof falder let ned ad ryggen og giver en afslappende fornemmelse, på grund af det åndbare materiale. Trøjerne har gode pasformer, der både fås i regular, slim fit og slim fit pique.

En varm anbefaling

Der er en grund til at Lacoste stadig er på markedet, og det er fordi deres produkter holder. Med en lang holdbarhed og et slidstærkt materiale, køber du et sikkert og stilfuldt produkt, der vil give dig glæde mange år endnu.

Oplev flere produkter fra Lacoste

Se også de mange andre kollektioner og produkter fra lacoste. Du finder skjorter, jakker, almindelig t-shirts, sweatshirts og huer. Designet er inspireret af simplicitet, der vil være nemt at matche med dit eget tøj. Oplev funktionelt tøj, der er skabt til at blive brugt og som fungerer både til hverdag og fest.