Forstå og aflæs kroppen med et kursus om kropssprog

Sponsoreret

Din krop kommunikerer hele tiden. Selvom kroppen ikke siger noget i form af ord, så fortæller den nonverbale kommunikation dig rigtig meget, hvis du lytter efter. Ønsker du at blive en dygtig kommunikator eller få hjælp til at blive en bedre leder eller medarbejder? Så er det værd at få styr på kroppens sprog.

Hvad enten du er en leder i en virksomhed, der søger at balancere det mentale med det fysiske og den indre ro i den daglige ledelse, eller om du blot vil lede dine medarbejdere med nærvær og empati, kan et kropssprog kursus med Birgitte Dam Jensen være en oplagt mulighed. Samtidigt kan dette kursus hjælpe HR-medarbejderen til at blive rustet til at skabe tryghed i sårbare samtaler eller en servicemedarbejder, der ønsker at fremstå mere interesseret og åben i sit arbejde.

På dette kursus får du en veldokumenteret og god viden om kropssprog fortalt på en levende måde ved brug af eksempler fra hverdagen.

Derfor er det vigtigt med indsigt i kroppens sprog

At lære, forstå og aflæse kroppens sprog gør det muligt at blive bedre til den nonverbale kommunikation, så dine relationer og budskaber i sidste ende bliver styrket.

Ved Birgitte Dam Jensens kursus får du viden om, hvad du skal være opmærksom på ved dit og andres kropssprog ligeså vel som, hvordan du kan forbedre din egen personlige fremtræden. Du lærer, hvordan du kan se dybere under andres overflade, så du kan være nærværende og observerende i din kommunikation med andre mennesker.