Girls Are Awesome kollektion appellerer til kvinder med stil og styrke

Det internationale tøjbrand, der forsøger at bryde med de klassiske kønsroller. For Girls Are Awesome er spørgsmålet om femininitet ikke en begrænsning men derimod et spørgsmål om, hvor mange kreative muligheder, der kan åbne sig, når der skal designes tøj til kvinder.

Femininitet er et vidt begreb for det globale brand, Girls Are Awesome. Derfor har folket bag brandet, der både består af mænd og kvinder, skabt tøjmærket netop for at vise, at det at være kvinde og selve følelsen af femininitet rækker langt udover det traditionelle billede på, hvad begrebet ’femininitet’ egentligt er. Kollektionerne fra Girls Are Awesome passer til dig, der ønsker at udtrykke en større diversitet om dét at være kvinde i samfundet.

På baggrund af ideen om, at femininitet er meget større end den traditionelle tanke, sammensætter brandet derfor også alverdens kreative ideer fra forskellige nationaliteter, generationer, interesser og køn. Alle kreative personligheder på tværs af landegrænser og køn har en stemme, hvis de ønsker det.

Vil du være med til at hylde femininiteten og kvinderne? ” Vis, at du synes, at ”Girls Are Awesome” ved at anskaffe et stykke tøj eller en merchandise fra det nytænkende og anderledes brand.