Gør boligdrømmen til virkelighed: Her er tre måder at få et arkitekttegnet hus

Har du og din partner eller familie haft svært ved at finde præcis det hus, som passer til jeres konkrete ønsker og behov?

Det kan være svært at finde et allerede bygget hus på boligmarkedet, som både kan matche jeres ønsker om design og ruminddeling, samtidig med at huset lever op til tidens nyeste standarder i forhold til miljø og driftsomkostninger. Løsningen kan være at bygge selv, og her får du tre bud på moderne og innovative løsninger.

One – et hus i et plan

I denne hustype udnyttes højden til hemse, når det giver mening. Huset, der er i et plan, fås i forskellige størrelser inden for en ramme på 165 til 200 kvadratmeter, hvilket giver fantastiske anvendelsesmuligheder.

Compact – en rummelig løsning

Ønsker I et hus med stor rummelighed, hvor den visuelle kontakt mellem etagerne er optimal, skal I vælge Compact. Denne hustype er fantastisk udnyttet med fire soverum i alle størrelser, så der er plads til hele familien.

Individual – for dig med specifikke ønsker

Er du ikke til One og Compact, der som udgangspunkt er koncepthuse, kan du vælge en individuel løsning, hvor dine specifikke ønsker til design og rådgivning sættes i første række. Her får du rig mulighed for at leve en konkret boligdrøm ud.

Du kan læse mere om mulighederne for arkitekttegnede husehos Oneroom, der tilbyder alle tre modeller, som er nævnt.