Gustav tøj gør garderoben både elegant og afslappet

Mangler du det der stykke tøj, der både er elegant og hverdagsagtigt? Det kender de fleste vist, når de skal have nyt tøj. Tøjet må gerne kunne bruges til forskellige lejligheder og kunne holde i flere år. Gustav tøj er et tøjbrand, der ikke kun designer til en type kvinde og en type arrangement. Tværtimod.

Gustav tøj er et kvalitetsbevidst tøjmærke, der henvender sig til en bred målgruppe. Du kan både finde den sofistikerede og modige leopardkjole, der nærmest er blevet en modeklassiker. Og så kan du finde det mere afdæmpede stykke tøj. For eksempel den nålestribede bluse med trekvartlange ærmer, der vil være perfekt til en rolig tirsdag på jobbet.

Pep hverdagen op med Gustav tøj

Mangler du derimod noget tøj, der gør hverdagen lidt mindre grå, så har Gustav tøj en række forskellige skjorter. Du finder Gustav tøj i både stærke farver, som kraftig grøn, rød og pink, mønstrede kjoler, skjorter med flæser, pastelfarvede toppe og løse bukser i print. På den måde rammer Gustav tøj ind i en trend, der efterhånden definerer mange kvinders tøjstil. Derfor bød du klikke dig ind på seaside.dk og tjekke Gustav tøj ud.