Håndlavet, dansk design til dine fødder

Støvletter er essentielle hele efteråret og vinteren. Find dine hos Angulus, der står for dansk, håndlavet design og kvalitet.

Drømmer du om et par lækre støvletter, der kan føre dig godt igennem vinter og efterår? Det er vigtigt at finde nogle støvletter, der både er pæne, stilrene og udødelige klassikere, samtidig med at de er varme og gode at gå i. For du bruger mange timer i dine støvletter, når vi kommer til den lidt koldere tid på året.

Hvis du er en af dem, der sætter pris på kvalitet, dansk design og håndlavet fodtøj, så er Angulus det helt rigtige mærke for dig. Angulus er et dansk skobrand, der i dag er kendt af de fleste inden for skobranchen. Men sådan har det ikke alti være. Virksomheden blev grundlagt i 1904 af Willy Madsens far, der havde et skomageri på Nørrebrogade i København. Willy sagde sit job op som skolelærer og begyndte at lave fodformede sko i samarbejde med læger og fysioterapeuter. De fik ikke nogen varm velkomst, men interessen og omtalen steg langsomt. 

Pludselig var Angulus et brand, alle kendte, og Willy hentede inspiration blandt andet i Italien, som er kendt for deres stilrene design og gode kvalitet. Angulus bliver i dag designet i Herlev af talentfulde designere, mens de bliver håndlavet på en familieejet fabrik i Portugal. Det samme sted, der har produceret skoene siden 1960’erne. Her er der over 100 dedikerede skomagere, der former dine fremtidige sko med masser af kærlighed, inden de kommer til de bedste, håndplukkede butikker rundt om i verden.