Har din garderobe brug for en ordentlig opgradering?

Sanseligt, saftigt og pragmatisk – det er lige præcis hvad tøjet fra Ottolinger er. Er du på udkig efter noget tøj, der kan noget ud over det sædvanlige, ja så burde du overveje om tøjet fra Ottolinger, måske er noget for dig. 

Lige om lidt begynder temperaturen udenfor at stige, og det betyder at det nu langt om længe, er tid til at gemme de store tykke striktrøjer væk. Måske har du allerede nu været igennem dit tøjskab, og måske endda også indset, at du godt kunne trænge til lidt nyt, måske også lidt mere spændende og udfordrende tøj? 

Punk og couture

Tøj fra det tyske brand Ottolinger, er i høj grad tøj, der matcher den modige og frigjorte person. Brandet blev stiftet tilbage i 2015, og er mest kendt for at være forløber for fremtidens tøj, også når det handler om materialevalg og bæredygtighed. Punk opstod tilbage i 80érne, og er i dag især kendt som den tid, hvor man kunne se mange punkere i gadebilledet. De ville provokere og opfandt deres helt egen stil, med vilde hårpragter og iturevet tøj. 

Leder du efter et tøjbrand, der tør skille sig ud og som altid formår at gå forrest, når det handler om trends? Så bør du se på det store udvalg af tøj fra Ottolinger. Her finder du både jakker, bukser, huer, nederdele og accessories, alt sammen tøj der formår at skille sig ud. Samtlige styles er skabt med tanken om at afspejle verdenssituationen, og på samme tid evner tøjet at give et billede af, hvordan fremtidens mode skal se ud.