Har du hørt om skumbehandling af åreknuder?

Har du flere åreknuder på benene, eller er det blot enkelte, der er dukket op? Uanset hvor mange åreknuder, der er i syne, så vælger mange at få dem fjernet. Ønsker du det samme? Hos Åreknudeklinikkerne kan det gøres med skumbehandling af varicer.

Gener af åreknuder

Har du problemer med åreknuder? Måske er de for nyligt kommet til syne, eller måske har du haft dem i flere år, og så er der kommet flere til? Uanset hvad, så kan det medføre flere gener. Når du har åreknuder, kan der være flere symptomer derpå, og de kan have betydning for flere reaktioner fra kroppens side. Det kan blandt andet betyde hudforandringer, du kan have tendens til hævelse af ankler, have uro eller kramper i benene, der kan være sårdannelse og så kan det betyde, at du får store kosmetiske gener. Ofte er åreknuder noget, der ligger i generne, så det vil sige, at dine forældre højst sandsynligt har haft samme problem. Uanset om det er grundet smerter, ubehag eller måske af kosmetisk grund, kan det være, du ønsker at fjerne dem, og det kan Åreknudeklinikkerne hjælpe dig med.

Sikker og effektiv

Når der er tale om behandling af åreknuder, er der flere måder at gøre det på. Det kan behandles med laser, radiofrekvens, med biologisk superlim og så er der ultralydsvejledt skumbehandling. Sidstnævnte er en metode, der er ganske sikker og effektiv, og så er den smertefri. Desuden resulterer den i, at cirka 80 procent af venerne stadig er lukkede efter tre år. Alt efter hvor kraftige åreknuderne er, kan det være, at de kræver flere behandlinger. Tjek varix.dk og se dine muligheder.