Hvad skal jeg overveje ved planlægning af et bryllup?

Det er spændende, og til tider også en smule hektisk, at planlægge et bryllup. Der skal tages stilling til mange forskellige ting, men samtidig er det vigtigt, at processen også nydes til fulde. Her får I et overblik over nogle af de ting, som I sammen skal overveje, når I skal i gang med at planlægge et bryllup.

Bryllupsplanlægningens trin

Der er mange trin, I skal have styr på, når I går i gang med bryllupsplanlægningen. Det er derfor en god idé at lave en liste med alle gøremål, så I får et overblik.

  • Budgettet

Først og fremmest er det vigtigt, at I starter med at lægge et budget for, hvor meget I har mulighed for at bruge på jeres bryllup.

  • Datoen

Hvornår vil I giftes? Skal det være på en bestemt årstid? Er der en specifik dato, der har betydning for jer?

  • Gæstelisten

Lav hurtigst muligt en gæsteliste over, hvem der skal med til brylluppet. Det kan være en fordel at sætte gæsterne i en prioriteret rækkefølge i tilfælde af, at der ikke er plads til alle.

  • Book lokationen

Det er altid bedst, hvis I booker lokationen til bryllupsfesten i meget god tid. Mange steder er typisk booket langt ud i fremtiden. I forbindelse med bestillingen af lokalet skal I også have styr på mad og drikke.

  • Bryllupstøj og vielsesringe

Tiden er nu kommet til, at I skal til at finde jeres bryllupstøj og vielsesringe. Det kan være en langvarig proces, da det er vigtigt, at begge dele er perfekte. Her kan der findes et stort udvalg af vielsesringe hos Guldcenter.dk.