Hvordan indretter du dit hjem? – Og hvad siger det egentlig om dig?

Hvis du har et ønske om at udstråle noget bestemt med din boligindretning, så skal du tænke dig om. I hvert fald hvis man skal tro på Mads Arlien-Søborg, der er trendforsker.

Mads Arlien-Søborg og Louise Byg Kingsholm går op i boligindretning. Faktisk siger det dem så meget, at TV2 tidligere har brugt de to som dommere for, hvad din boligindretning siger om dig.

Ny Nordisk

Denne indretningstype er blandt de mest populære i Danmark. Indretning i stil med Ny Nordisk er ofte præget af lette møbler og naturmaterialer. Møblernes lethed suppleres ofte med kunst og grafik på væggene samt nøje udvalgt keramik, og hvis du indretter på denne måde, er du højst sandsynligt en del af et ungt par eller en nyetableret familie, der ønsker plads til et travlt og aktivt liv.

Urban Living

Den Newyorker-inspirerede stil har sit udspring i 60’erne, hvor den unge kunstnergeneration i New York begyndt at arbejde med store formater. Andy Warhol var blandt dem, og hans stil præger også Urban Living-hjem. Stilen er rå, og rummene er store, så hvis du bor sådan, er du højst sandsynligt bosiddende i en af de største byer i Danmark.

Art Deco

Denne indretningsstil er efterhånden blevet væsentlig i mange hjem som en modsætning til lyse træsorter og minimalistisk indretning. Her er der i stedet fokus på hygge og mørkere farver, og stilen betragtes ofte som dekadent. Et af kendetegnene ved Art Deco-indretning er, at velour er et must – og så er det typisk storbymennesker, der indretter sig på denne måde. Oftest ses det, at modebevidste, primært kvinder, foretrækker denne indretningsform.

Har du fået lyst til at indrettet dit hjem á la Art Deco, kan du med fordel finde de nødvendige velourelementer fra Cozy Living.