Ikoniske bogstaver giver dit hjem karakter

Måske kender du allerede Arne Jacobsens håndtegnede typografier? De håndtegnede typografier, der senere blev forvandlet til ’Design Letters’, da Mette Thomsen fik øjnene op for  potentialet i bogstaverne.

Potentiale kan man i den grad sige, at de populære Design Letters har. Virksomheden startede en bølge af popularitet, da den blev grundlagt i 2009. Den danske journalist og copywriter, Mette Thomsen, sagde sit job op for at starte den nu verdenskendte virksomhed, Design Letters. Forinden virksomhedens begyndelse var der endnu ingen producenter af bogstaver til boligindretningen med et design, der i øvrigt henviste til den stilbevidste og stilrene forbruger. Efterhånden fulgte mange designere trop og istemte sig bogstavernes stilrene potentiale ved selv at skabe produkter med bogstaver i fokus.

Design Letters – et bredt sortiment

Efterhånden er sortimentet af Design Letters stort. Der er et væld af produkter i serien. Alle produkter har dét tilfælles, at de udtrykker et stilrent look. Med bogstaverne kan du skabe en overskuelig hverdag. Med ’weekplanner’ og ’monthly planner’ kan du nemt og overskueligt få klarhed over hele familiens program. Derudover kan du kredse lidt ekstra om arealerne uden for dit hjem ved for eksempel at bruge udendørs bogstaver og tal til at sætte på huset eller postkassen. Derudover er det også muligt at få børne- og voksenservice i serien. Brandet giver dig mange muligheder.